Agitador de vidre

L'agitador de tipus de vidre convencional de Taiji està disponible en forma d'ancoratge, forma de pal, tipus de turbina, tipus de combinació i altres tipus.

Detailed description

Agitador de vidre
L'agitador de tipus de vidre convencional de Taiji està disponible en forma d'ancoratge, forma de pal, tipus de turbina, tipus de combinació i altres tipus. Proporcionen especificacions completes i de primera qualitat. Els clients poden triar diferents tipus de mescla segons diferents mitjans de reacció i diferents especificacions del reactor revestit de vidre.


Galeria de productes

Image001 (001) .jpg


Image002 (001) .jpg


Image003 (001) .jpg


Image004 (001) .jpg


Image005 (001) .jpg

Image006 (001) .jpg


Els agitadors de reactors revestits de vidre de Taiji estan revestits amb el nostre esmalt TJ09. Amb la tecnologia provada i actualitzada de les esmaltes, les peces de revestiment de vidre presenten una excel·lent resistència a la corrosió, al xoc mecànic ia la forta variació de la temperatura.

També podem dissenyar i produir tot tipus d'agitadors no lineals de vidre a les exigències específiques del client.Som un dels principals fabricants i proveïdors d'agitadors de revestiment de vidre, prestant molta atenció a la qualitat. Si esteu interessats en els nostres productes fabricats a la Xina, podeu contactar amb la nostra fàbrica per obtenir més informació. Li oferirem el millor servei i preu competitiu.

Hot Tags: Agitador de vidre, Xina, fabricants, fàbrica, fabricat a la Xina
Productes relacionats
Feedback