Vàlvula de rentat amb revestiment de vidre

La vàlvula de buidatge es pot equipar amb punta de tantal per realitzar mesuraments de temperatura en el reactor en temps real i, per tant, evitar el retard de la temperatura o l'error causat per l'ús del termoelèctre.

Detailed description

Vàlvula de rentat amb revestiment de vidre
Vàlvules de rentat de vidre comuns
La vàlvula de buidatge de vidre s'utilitza especialment com la vàlvula inferior o la vàlvula de sortida inferior per a reactors de vidre. El cos de la vàlvula està fabricat a partir de ferro colat o acer, i tant la superfície interior del cos de la vàlvula com la superfície externa del nucli de la vàlvula estan revestits amb el nostre vidre d'alt rendiment. El nucli de la vàlvula es segella mitjançant la compressió de l'anell de segellat de PTFE. Aquesta vàlvula de descàrrega amb revestiment de vidre es classifica en dos tipus: tipus de moviment superior i tipus de moviment inferior.


Galeria de productes

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Vàlvula de rentat amb fletxa de vidre accionada per aire


image004(001).jpg

Vàlvula de rentat amb flascó de vidre amb segell de fuelle


image005(001).jpg

Vàlvules de rentat de vidre comuns

image006(001).jpg

Vàlvules de rentat amb folre de vidre amb segell de fuelle


La vàlvula de buidatge es pot equipar amb punta de tantal per realitzar mesuraments de temperatura en el reactor en temps real i, per tant, evitar el retard de la temperatura o l'error causat per l'ús del termoelèctre. A més, mitjançant el canvi del dispositiu accionat per aire per al nucli de la vàlvula, es pot controlar remotament la descàrrega del reactor.


Vàlvules de rentat amb folre de vidre amb segell de fuelle
Aquesta vàlvula de buidatge amb precinte de fuelle és una alternativa a la vàlvula de buidat amb segell d'embalatge. Assegura un rendiment de segellat fiable, facilitat de neteja i capacitat per retirar una pressió de funcionament més alta. El cos de la vàlvula es modela mitjançant un mètode d'estampació que millora dràsticament la força del material. Temperatura de funcionament: -19 ℃ -200 ℃; Pressió de treball: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Som un dels principals fabricants i proveïdors de vàlvules de buidatge de vidre, prestant molta atenció a la qualitat. Si esteu interessats en els nostres productes fabricats a la Xina, podeu contactar amb la nostra fàbrica per obtenir més informació. Li oferirem el millor servei i preu competitiu.

Hot Tags: Vàlvula de buidatge de vidre, Xina, fabricants, fàbrica, fabricats a la Xina
Productes relacionats
Feedback