Esmalt d'alt rendiment

També conegut com esmalt vítreo presenta una excel·lent resistència a la corrosió del medi àcid i alcalí, el xoc mecànic i la forta variació de la temperatura. Especialment, pot resistir la corrosió per tots els àcids orgànics i inorgànics, els dissolvents orgànics i la base feble excepte l'àcid fluorhídric i el fort àcid fosfòric.

Detailed description

Esmalt d'alt rendiment per al folre de vidre
L'esmalt TJ09 per al folre de vidre és desenvolupat independentment per Taiji, i compta amb un rendiment notablement alt que ha assolit un nivell avançat internacional. Per exemple, l'esmalt de porcellana industrial, també conegut com esmalt vítreo, presenta una excel·lent resistència a la corrosió del medi àcid i alcalí, el xoc mecànic i la forta variació de la temperatura. Especialment, pot resistir la corrosió per tots els àcids orgànics i inorgànics, els dissolvents orgànics i la base feble excepte l'àcid fluorhídric i el fort àcid fosfòric.


Galeria de productes

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

L'esmalt de TAIJI adopta un procés internacional de processat de sinteritzat elèctric avançat i un compost precís per a l'esmalt, controla estrictament cada procés de producció i garanteix per complet la qualitat de l'esmalt.
Mitjançant un procés de sinterització de forn elèctric d'última generació, amb una composició precisa i un control rigorós del procés, la qualitat del vidre esmaltat de Taiji està totalment garantit.


Corbes de corrosió

Les corbes de corrosió mostren la típica corrosivitat del medi àcid i alcalí. Atès que la velocitat de corrosió és inferior a 0,1 mm / any, vol dir que el mitjà té una corrosió molt feble sobre el revestiment de vidre. Per tant, es recomana. Quan la velocitat de corrosió es troba entre 0,1 i 0,2 mm / any, la corrosió no es pot descuidar. S'ha de fer inspecció periòdica per veure fins a quin punt s'ha corroït el revestiment de vidre. Quan la velocitat de corrosió és superior a 0,2 mm / any, el mitjà és seriosament corrosiu per al revestiment de vidre i, per tant, no es recomana aquí.


Som un dels principals fabricants i proveïdors d'esmalt d'alt rendiment, prestant molta atenció a la qualitat. Si esteu interessats en els nostres productes fabricats a la Xina, podeu contactar amb la nostra fàbrica per obtenir més informació. Li oferirem el millor servei i preu competitiu.

Hot Tags: Esmalt d'altes prestacions, Xina, fabricants, fàbrica, fabricats a la Xina
Productes relacionats
Feedback