Manway Cover (per a un reductor de vidre)

Aquí trobareu les nostres millors solucions de coberta manway dissenyades per a reactors de vidre. Asseguren el funcionament segur i la facilitat d'obertura i neteja.

Detailed description

Manway Cover for Glass-Lined Reactor
Com a proveïdor líder d'equips per a equips de vidre i peces de procés, Taiji ofereix una àmplia gamma d'accessoris per a reactors per assegurar la contenció segura de productes químics perillosos en el reactor i la seguretat dels operaris, així com una millora en l'eficiència del processament i la qualitat del producte. Aquí trobareu les nostres millors solucions de coberta manway dissenyades per a reactors de vidre. Asseguren el funcionament segur i la facilitat d'obertura i neteja.


Galeria de productes

image001(001).jpg

Manway Cover

image002(001).jpg

Manway Cover amb vidre de visat sinteritzat

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Manway Cover amb protecció Ring i Spring Assisted Opening Device
Aquest sistema de coberta antivuelco es pot instal·lar fàcilment a la part superior dels reactors revestits de vidre. El dispositiu Primavera permet obrir i tancar la tapa de forma ràpida. L'anell de protecció protegeix l'agulla del desgast i el dany en l'alimentació.


2. Manway Cover amb vidre de visió
La coberta de manway del reactor revestit de vidre és un producte actualitzat. És més adequat per al reactor que utilitza el sistema de neteja CIP. Integrem el vidre de visió a la coberta mitjançant un sinteritzat a alta temperatura. Això facilita la neteja del vidre. La coberta manway és més convenient per obrir-se a causa d'un dispositiu d'obertura ràpida.


Som un dels principals fabricants i proveïdors de coberta antirobatori (de reactors de vidre), prestant molta atenció a la qualitat. Si esteu interessats en els nostres productes fabricats a la Xina, podeu contactar amb la nostra fàbrica per obtenir més informació. Li oferirem el millor servei i preu competitiu.

Hot Tags: Coberta manway (per a reactor revestit de vidre), Xina, fabricants, fàbrica, fabricats a la Xina
Productes relacionats
Feedback