Xapa de sobre de PTFE

La junta d'alta qualitat es compon d'una junta d'acer inoxidable ondulada sense amiant i sobre de PTFE. És adequat per a l'equip d'acer de vidre amb una pressió nominal de 1Mpa com a màxim i una temperatura de treball de -20 ℃ ~ 200 ℃.

Detailed description

Juntes de sobre de PTFE per a equips revestits de vidre
La junta d'alta qualitat es compon d'una junta d'acer inoxidable ondulada sense amiant i sobre de PTFE. És adequat per als equips d'acer de vidre amb una pressió nominal de com a màxim 1 Mpa i una temperatura de treball de -20 ℃ ~ 200 ℃. Amb l'anell corrugat d'acer inoxidable, la junta de PTFE proporciona una excel·lent elasticitat i un rendiment de segellat quan s'utilitza. A més de la força mecànica del material de la junta, la junta de segellat industrial gaudeix de la baixa fricció i estabilitat química del PTFE.


Galeria de productes

image001(001).jpg

Xapa de sobre de PTFE

image002(001).jpg

Juntes de sobre de PTFE


Som un dels principals fabricants i proveïdors de juntes de sobre de PTFE, prestant molta atenció a la qualitat. Si esteu interessats en els nostres productes fabricats a la Xina, podeu contactar amb la nostra fàbrica per obtenir més informació. Li oferirem el millor servei i preu competitiu.

Hot Tags: Xapa de sobre de PTFE, Xina, fabricants, fàbrica, fabricats a la Xina
Productes relacionats
Feedback