Filtre de Nutsche amb revestiment de vidre

Especialment, és ideal per a la separació sòlid-líquid de mitjà verinós, inflamable i explosiu i el mitjà que s'ha d'evitar contactant amb aire.

Detailed description

Filtre de Nutsche amb revestiment de vidre
Característiques principals del filtre Nutsche forrat de vidre
1. El filtre de vidre fabricat per Taiji s'utilitza àmpliament per a la separació sòlid-líquida de materials corrosius. Especialment, és ideal per a la separació sòlid-líquid de mitjà verinós, inflamable i explosiu i el mitjà que s'ha d'evitar contactant amb aire.
2. El filtre Nutsche es pot utilitzar sota un ambient totalment buit o on la pressió màxima màxima és de 6kpa.
3. La jaqueta que dissenyem per al filtre de separació sòlid-líquid pot escalfar o refredar el líquid segons les necessitats reals.
4. Dissenyem un dispositiu elevador hidràulic a la part inferior d'aquest equip de filtració. Ajuda a eliminar la coca del filtre i reemplaça el drap de filtre.


Galeria de productes

Image001 (001) .jpg

Image002 (001) .jpg

Image003 (001) .jpg


Som un dels principals fabricants i proveïdors de filtres Nutsche forrat de vidre, prestant molta atenció a la qualitat. Si esteu interessats en els nostres productes fabricats a la Xina, podeu contactar amb la nostra fàbrica per obtenir més informació. Li oferirem el millor servei i preu competitiu.

Hot Tags: Filtre Nutsche de vidre folrat, Xina, fabricants, fàbrica, fabricat a la Xina
Productes relacionats
Feedback