Equip d'acer inoxidable revestit de vidre

L'equip de revestiment de vidre de Taiji està fabricat a partir d'acer inoxidable de 304 o 316L i revestit amb el nostre vidre superior. Pot protegir perfectament el medi de la contaminació d'ions de ferro.

Detailed description

Equip d'acer inoxidable revestit de vidre
L'equip de revestiment de vidre de Taiji està fabricat a partir d'acer inoxidable de 304 o 316L i revestit amb el nostre vidre superior. Pot protegir perfectament el medi de la contaminació d'ions de ferro. Dissenyat i construït amb normes GMP reconegudes internacionalment, el reactor d'acer alineat amb vidre pot complir requisits més alts per a la seguretat i la qualitat del producte.


Galeria de productes

image001(001).jpg

image002(001).jpg

La brida i les abraçadores dividides que s'utilitzen en els equips d'acer inoxidable de vidre són d'acer inoxidable. A partir de la sol·licitud del client, podem realitzar aïllaments tèrmics a la superfície externa dels equips de procés d'acer.

Som un dels principals fabricants i proveïdors d'equips d'acer inoxidable, amb una gran atenció a la qualitat. Si esteu interessats en els nostres productes fabricats a la Xina, podeu contactar amb la nostra fàbrica per obtenir més informació. Li oferirem el millor servei i preu competitiu.

Hot Tags: Equips d'acer inoxidable revestits de cristall, Xina, fabricants, fàbrica, fabricats a la Xina
Productes relacionats
Feedback